Belki sizin de başınıza gelmiştir; ya bir oyun ya da bi dosyanın boyutu çok büyük ve bluetooth ile göndermeye çalışıyorsunuz. Saatlerinizi alacaktır. Fakat bu uygulama sayesinde çok büyük boyutlu dosyaları saniyeler içerisinde gönderebilirsiniz. Uygulama çoğu tabletler ile de uyumlu.

Fast File Transfer Bluetooth kullanmadığı için dosyalarınızı, iPhone, iPad ile de paylaşabilirsiniz.

NASIL KULLANILIR;

1- uygulamayı buradan indirip kurun, açın

FAST FİLE

2- AÇTIKTAN SONRA AĞ OLUŞTURMANIZ İÇİN BU EKRAN KARŞINIZA ÇIKACAK. BURADA 1 NUMARALI BOŞLUĞA BİR İSİM GİRİN, 2 NUMARALI KISMA EN AZ 8 KARAKTERLİ BİR ŞİFRE GİRİN VE 3 NUMARALI KISMA TIKLAYIN.

3- GÖNDERMEK İSTEDİĞİNİZ DOSYAYI İSTEDİĞİNİZ PROĞRAMDAN  SEÇİN VE PAYLAŞ’A TIKLAYIN (ÖRNEĞİN GALERİDEN, DOSYA YÖNETİCİSİNDEN VS.)

Screenshot_2014-06-24-16-17-12

4- ÇIKAN PAYLAŞMA LİSTESİNDEN FAST FILE TRANSFER İ SEÇİN.

Screenshot_2014-06-24-16-21-42

5- DOSYAYI GÖNDERECEĞİNİZ DİĞER CİHAZDAN KABLOSUZ-AĞ’I ÇALIŞTIRIN VE LİSTEDEN İLK BAŞTA OLUŞTURDUĞUNUZ AĞI SEÇİN VE ŞİFREYİ GİRİN. EĞER AĞI HATIRLAMIYORSANIZ KENDİ EKRANINIZDA AĞ VE ŞİFRE EN ALTTA YAZAR (ÖRNEĞİN BENİMKİSİ: My k3gxx ŞİFREM İSE: qwertyui )

6-  DOSYAYI GÖNDERECEĞİNİZ DİĞER CİHAZDAN HERHANGİ BİR İNTERNET TARAYICISINI AÇIN (ÖRNEĞİN CHROME)

Screenshot_2014-06-24-16-25-45

7- DOSYAYI GÖNDERECEĞİNİZ DİĞER CİHAZDAKİ TARAYICIDA ADRES KISMINA, SİZİN TELEFONUNUZDAKİ EKRANIN EN ALTINDA VERİLEN ADRESE GİDİN. (ÖRNEĞİN BENİMKİSİ: 192.168.43.1:8080 )

8- AÇILAN SAYFADA DOSYANIN ÜZERİNE TIKLAYIN VE İŞLEM TAMAM.

DOSYA OTOMATİK OLARAK DİĞER CİHAZA İNDİRİLECEKTİR.

The post Androidde çok hızlı dosya transferi – büyük boyutlu dosyaları saniyeler içinde gönderin appeared first on ekle.in.